Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Όλες οι περιπτώσεις

Θερμοκρασία και σχετική υγρασία στην παραγωγή θερμοκηπίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Keram (Nanjing)ELECTRICAL Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Keram (Nanjing)ELECTRICAL Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο διακόπτης ροής είναι πολύ καλός, η εμφάνιση είναι επίσης όμορφη, σύμφωνα με την περιγραφή του κατασκευαστή.

—— ΚΕΝΤ

Η διαφορική συσκευή αποστολής σημάτων πίεσης συμφωνεί με τις απαιτήσεις χρήσης μου, και ο κατασκευαστής είναι επίσης πολύ συνεταιριστικός, βοηθώντας με να λύσω πολλά προβλήματα, και η υπηρεσία είναι πολύ καλή.

—— ΓΙΑΝΝΗΣ

Είμαι Online Chat Now

Θερμοκρασία και σχετική υγρασία στην παραγωγή θερμοκηπίων

March 21, 2023
τελευταία εταιρεία περί Θερμοκρασία και σχετική υγρασία στην παραγωγή θερμοκηπίων

Υπάρχει ένα ρητό: «Μια ουγγιά της πρόληψης αξίζει μια λίβρα της θεραπείας,» και αυτά δεν είναι κανένας διαφορετικός με τους αισθητήρες σας και έλεγχοι του θερμοκηπίου/του εσωτερικού εξοπλισμού καλλιέργειας επάνω στους οποίους χρησιμοποιείτε και στηρίζεστε καθημερινά. Παρόμοιο με οποιοδήποτε ελεγχόμενο περιβάλλον, είναι ζωτικής σημασίας να ελεγχθεί και να ερμηνευθεί φιλενεργά η πίεση, η θερμοκρασία, η σχετική υγρασία, η συμπλήρωση διοξειδίου του άνθρακα (CO2), και η άρδευση του αυξανόμενου διαστήματός σας. Ο χάνοντας έλεγχος του περιβάλλοντός σας μπορεί να οδηγήσει στους πονοκέφαλους καλλιέργειας που κυμαίνονται από τη φτωχή ροή αέρα στις ακραίες θερμοκρασίες επιπλέον, η υψηλή υγρασία και τα χαμηλά ποσοστά άρδευσης μπορούν να οδηγήσουν στη διάδοση της ασθένειας και των ιών.

τελευταία εταιρεία περί Θερμοκρασία και σχετική υγρασία στην παραγωγή θερμοκηπίων  0Η πτώση είναι μια μέγιστη εποχή για τις υγρασία-σχετικές ασθένειες στα θερμοκήπια. Οι ηλιόλουστες ημέρες αυξάνουν την εφίδρωση της υγρασίας από τις επιφάνειες και την εξάτμιση φύλλων από το χώμα. Ο θερμός αέρας κρατά την υγρασία στη μορφή ατμού. Τη νύχτα όπως ο αέρας δροσίζει στο σημείο δροσιάς, η συμπύκνωση εμφανίζεται και τα σταγονίδια νερού διαμορφώνονται στις πιό δροσερές επιφάνειες. Ξέρετε τι η εσωτερική ατμοσφαιρική ποιότητα θερμοκηπίων σας μοιάζει με;

 

Ο κατάλληλος έλεγχος της θερμοκρασίας και της σχετικής υγρασίας είναι συνεχώς μεταβαλλόμενος από τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης μέχρι τέλους η διαδικασία καλλιέργειας και curation. Οι ακριβείς, αξιόπιστες, και βιώσιμες λύσεις είναι ίσες με τις αποδοτικές και υγιείς συγκομιδές.

 

 

Από το σπορόφυτο στο τελικό προϊόν, η θερμοκρασία και η υγρασία είναι βασικές. Εδώ είναι μερικοί βέλτιστοι όροι με τους οποίους οι λύσεις ελέγχων Keram μπορούν να βοηθήσουν.

ΣΤΑΔΙΟ ΣΠΟΡΟΦΥΤΩΝ

Σπορόφυτα και κλώνοι όπως τα υψηλά επίπεδα υγρασίας 65-70%

Θερμοκρασίες με τα φω'τα σε: 68-77 F° (φω'τα από: 8-9 F° χαμηλότερο)

Τα αυξανόμενα επίπεδα υγρασίας επιτρέπουν στα σπορόφυτα για να κερδίσουν το νερό μέσω των φύλλων ενώ τα συστήματα ρίζας τους αναπτύσσονται.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ

Τα επίπεδα υγρασίας μπορούν από 5% να χαμηλώσουν κάθε εβδομάδα (αποδεκτή σειρά: 40-70%)

Οι θερμοκρασίες μπορούν να αυξηθούν ελαφρώς εάν επιδιώκονται.

Θερμοκρασίες με τα φω'τα σε: 71-82 F° (φω'τα από: 8-9 F° χαμηλότερο)

Δεδομένου ότι οι ρίζες είναι τώρα αναπτυγμένες, είναι σε θέση να εκτελέσουν την μεγαλύτερη μέρος της αναγκαίας λήψης νερού με την εξάτμιση μέσω των φύλλων που δροσίζουν τώρα τα φυτά.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΘΙΣΜΑΤΟΣ

Τα επίπεδα υγρασίας πρέπει να χαμηλωθούν σε 40-50%

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ποτέ επάνω από την υγρασία 60%!

Θερμοκρασίες με τα φω'τα σε: 68-79 F° (αποφύγετε τις υψηλές θερμοκρασίες)

ΟΡΟΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΞΗΡΑΝΣΗΣ

Οποάλα δήποτε μέθοδο επιλέγετε για την τακτοποίηση του προϊόντος σας, οι κατάλληλοι όροι για το δωμάτιο αποξήρανσής σας είναι σημαντικοί. Θα θελήσετε ένα δροσερό, σκοτεινό περιβάλλον με τις θερμοκρασίες στη σειρά 59-71°F και την υγρασία σε ή κοντά σε 50%. Ακόμα και αφού ολοκληρώνεται η αυξανόμενη διαδικασία, είναι απαραίτητο να ενδιαφερθεί για τη θερμοκρασία και την υγρασία.

CURATION

Πάνω από την ανάγκη για τους συγκεκριμένους ελέγχους θερμοκρασίας και υγρασίας σε όλη την αυξανόμενη διαδικασία, το επίπεδο υγρασίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης είναι εξίσου σημαντικό στην ποιότητα του τελικού προϊόντος.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Έλεγχος κατά τη διάρκεια της κατασκευής και της εξαιρετικά κρίσιμης διαδικασίας εξαγωγής του CO2. Οι ακριβείς βοήθειες ελέγχου επιπέδων επιτυγχάνουν το καλύτερο ποιοτικό προϊόν και την εσωτερική ατμοσφαιρική ποιότητα και την ασφάλεια του προσωπικού παραγωγής.

τελευταία εταιρεία περί Θερμοκρασία και σχετική υγρασία στην παραγωγή θερμοκηπίων  1Ο έλεγχος των όρων της αυξανόμενης λειτουργίας σας είναι ουσιαστικός. Δεν είναι δυνατό να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις χωρίς την κατοχή των σωστών πληροφοριών. Η θερμοκρασία και η σχετική υγρασία πρέπει να ελεγχθούν σε κάθε θερμοκήπιο. Τα ελαφριά επίπεδα πρέπει να ελεγχθούν τουλάχιστον περιοδικά για να σιγουρευτούν ότι καλύπτοντας τα υλικά αποδίδει επαρκώς. Ιδανικά, τα ελαφριά επίπεδα πρέπει να ελεγχθούν σε τακτική βάση προκειμένου να είναι γνωστός το βέλτιστο καθεστώς θερμοκρασίας για τη συγκομιδή.

Ο προγραμματισμένος και προφητικός έλεγχος του θερμοκηπίου είναι ο απώτερος στόχος μιας ελεγχόμενης λύσης δενδροκηποκομίας και θερμοκηπίων περιβάλλοντος. Το σημαντικότερο όφελος είναι η αποδοτικότητα και η αποτελεσματικότητα των διοικητικών αποφάσεών σας να κερδίσετε χρήματα και να οδηγήσετε σε μια καλύτερη συγκομιδή. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα ενέργειας και εργασίας, την αποδοτικότερη χρήση του νερού και τα λιπάσματα και λιγότερα φυτοφάρμακα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Keram (Nanjing)ELECTRICAL Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Martin

Τηλ.:: 17372262020

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)