Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Keram (Nanjing)ELECTRICAL Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Οι έλεγχοι του Ναντζίνγκ Qiyuan & η Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ βρέθηκαν το 1998.

Το 2005, ο αριθμός των υπαλλήλων που αυξάνονται σε περισσότερο από 100.

Το 2006, η βάση κατασκευής της κινήθηκε προς Huai μια ζώνη βιομηχανικής ανάπτυξης.

Οι έλεγχοι Keram έχουν λάβει την επένδυση από την ομάδα Keram το 2009.

Το 2014, η επιχείρηση επεκτείνεται στα ηλεκτρικά συστατικά και τη συσκευή, και άλλαξε το όνομά της στη Co. ηλεκτρικού εξοπλισμού Keram (Ναντζίνγκ), ΕΠΕ.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Οι έλεγχοι του Ναντζίνγκ Qiyuan & η Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ βρέθηκαν το 1998. Συμμετέχθηκε κυρίως στην επιχείρηση της ανάπτυξης, της κατασκευής και των πωλήσεων των συσκευών πίεσης στο πρώτο στάδιο του.

Μετά από 7 έτη, ήρθε η πρώτη μύγα του στην κλίμακα κατασκευής, ο αριθμός των υπαλλήλων που αυξήθηκαν σε περισσότερο από 100, και η ετήσια παραγωγή έχει φθάσει σε 300.000 3 κύριων προϊόντων σειράς της, περισσότερο από 50% των προϊόντων εξήχθησαν στο εξωτερικό.

Το 2006, η βάση κατασκευής της κινήθηκε προς Huai μια ζώνη βιομηχανικής ανάπτυξης, μια θέση στην πόλη Huai, επαρχία Jiangsu.

Με τη ταχεία ανάπτυξη του, οι έλεγχοι Keram έχουν λάβει την επένδυση από την ομάδα Keram το 2009, αυτό ενίσχυσε τη δυνατότητα της ανάπτυξης προϊόντος του και το επίπεδο ποιοτικής διαχείρισης (που χορηγείται από μια αρχή ποιοτικών συστημάτων υποχωρητική στα πρότυπα ISO9001) με τη συμμετοχή περισσότερων εμπειρογνωμόνων βιομηχανίας και το προσόν των βιομηχανικών εγκαταστάσεων υψηλής ακρίβειας. Αυτοί έχουν οδηγήσει τους ελέγχους Keram σε έναν επαγγελματικότερο τρόπο σε αυτήν την βιομηχανία με δύο επιχειρησιακές κατευθύνσεις του: HVAC/Building εξαρτήματα εφεδρειών θέρμανσης αυτοματοποίησης και πετρελαίου.

Εν τω μεταξύ, Keram έχει γίνει ο μεγαλύτερος μέτοχος και έχει αλλάξει το όνομά του στους ελέγχους Keram (Ναντζίνγκ) & τη Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ.

Το 2014, η επιχείρηση επεκτείνεται στα ηλεκτρικά συστατικά και τη συσκευή, και άλλαξε το όνομά της στη Co. ηλεκτρικού εξοπλισμού Keram (Ναντζίνγκ), ΕΠΕ.

Τώρα, η Co. ηλεκτρικού εξοπλισμού Keram (Ναντζίνγκ), ΕΠΕ έχει γίνει μια από τις σημαντικότερες θυγατριίδες επιχειρήσεις στην ομάδα Keram.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Keram (Nanjing)ELECTRICAL Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Keram (Nanjing)ELECTRICAL Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Keram (Nanjing)ELECTRICAL Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Keram (Nanjing)ELECTRICAL Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις